Lunch

Idag börjar jag sent vilket är så skönt. Har hunnit med ett bra pass på gymmet och ätit lunch hemma. Nu ska jag snart till bussen men tänkte att jag slänger iväg ett inlägg innan. Åt lax med potatis och granatäpple till lunch. Lax och granatäpple är bland det godaste som finns, om ni inte provat det gör det! Det är så otroligt gott!
 
 

Portfoliowork

Ska snart iväg till min träning men har hunnit pyssla lite med portfolion. Skrev ut bilder idag så att det skulle bli lättare att välja. Har ca 20 bilder än så länge och har lite ideer på vad mer jag vill ha med så förhoppningsvis kommer jag ha runt 25 bra bilder att välja mellan sen. Jobbigt att gå från 25 till typ 10...
 
 

Vinter deppmode

Är det bara jag som är otroligt trött på vintern? Alltså just nu känner jag bara hat för snön. Ser inget positivt i den här kylan för tillfället. Usch säger jag bara. Hatar att frysa vart man än går. Hatar att ha på mig mycket kläder. Hatar att det snöar och att det blåser. Hatar att inte kunna ta sköna promenader utan att man måste ha på sig tusen lager kläder därmed inräknat termobraller, sockor, benvärmare, yllehallstuk och vantar (fryser även fast jag har såhär mycket kläder på mig för det är nått fel på mig). Orkar inte bara gå och vänta. Jag vet att man ska försöka leva i nuet och blablabla men jag vill inget hellre än att det ska bli varmt. Mår fan phsyksikt dåligt i den här kylan alltså. Föredrar tillochmed regn framför detta för tillfället..