Skicklighet eller

 
Den hr bilden togs för ca två år sedan och är den är jag faktiskt jävligt stolt över. Den är inte överredigerad utan blev nästan perfekt redan när jag tog den, ljuset är naturligt (och väldigt bra!) och skärpan sitter nästan där den borde sitta! Det roliga är att det faktiskt bara var tur att den blev såhär bra. Jag hade precis fått mitt makroobjektiv och kunde faktiskt inte så himla mycket om att fotografera. Vet inte riktigt hur jag lyckades få till en så bra bild haha. Lite ironsikt faktiskt. Men min lärare säger att alla kan ta en bra bild någon gån, faktum är att de flesta faktiskt gör det, men bara en bra fotograf kan göra det om och om igen. Sant faktiskt. (Notera mitt gamla, och superdupersnygga, vattenmärke)

Present tips

Jag har själv supersvårt att hitta på presenter/julklappar till familj och kompisar runt jul. En fördel med att gå foto på min skola är att vi får fri tillgång till skrivarna på skolan vilket ger en OÄNDLIGA möjligheter. Förra året när de flesta av mina kompisar fylde 18 gjorde jag speciella kort till alla mina kompisar som jag skrev ut på skolans skrivare. Jag har skrivit ut tavlor och kort. Dina nära och kära blir inte bara superglada utan det blir också sjukt bra reklam för dig! Så om du har tillgång till bra skrivare i skolan, eller hemma för den delen, utnyttja dom! Det kommer jag faktiskt sakna när jag går ut. Fri tillgång till fotoskrivare! 
 
 
Iår gav jag t ex den här tavlan till min moster. Fast den ska vara stående men det blev snyggare i bloggen såhär.

Tagga

Snart bär det av till Borlänge för att tävla. Känner mig sjukt oruttig då jag inte packat klart och inte riktigt har koll på läget. BEstämde mig för att packa nu när jag kom hem istället för att packa igår som jag alltid brukar. Vi åker inte så tidigt vilket är skönt för nu har jag lite tid på mig att packa klart och äta någor. Det var ett tag sen jag tävlade sist så det ska bli kul! Dock så har jag lite ångest över alla läxor jag har över helgen och som jag vet inte kommer bli gjorda haha. Men det får vi lösa sen. Hoppas ni får en bra helg!
 
Ps. tidsinställda inlägg på g!